Група републикански законодатели представиха законодателство в четвъртък, което ще даде на

...
Група републикански законодатели представиха законодателство в четвъртък, което ще даде на
Коментари Харесай

Републиканският законопроект ще даде на Националната гвардия правомощия за смъртоносна сила за отблъскване на „въоръжени нашественици` на границата

Група републикански законодатели показаха законодателство в четвъртък, което ще даде на Националната армия пълномощието да употребява смъртоносна мощ против " въоръжени нашественици ", пресичащи южната граница на САЩ 

Законопроектът, озаглавен „ Закон за отбрана на нашите граници от въоръжени нашественици “, беше показан от първокурсника конгресмен Морган Лътрел, R-Тексас и е отнесено до Комитета по въоръжените сили.

Ако бъде признато, законодателството ще упълномощи Националната армия да предприеме „ такива дейности, каквито може да са нужни за отбиване на лица, опитващи се да влязат в Съединените щати от Мексико, които са носене на оръжие и за други цели “, се споделя в описанието на законопроекта. Пълният текст на закона не е оповестен.

Представител Морган Лътрел прави забележки. (Дрю Ангерър/Гети Имиджис, основни и Fox News/източници от правоприлагащите органи, вдясно)

Лътрел, някогашен военноморски тюлен, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР